25 éves a KEVE Társaság

Ne nekünk, Uram, ne nekünk, hanem a te nevednek szerezz dicsőséget szeretetedért és hűségedért!" (115. Zsoltár 1. vers)

Negyedszázaddal ezelőtt egy maroknyi hívő arra szövetkezett, hogy segítse az üzletembereket és vezetőket felelősségük és lehetőségeik felismerésében, megélésében és kiteljesítésében, Isten Bibliában megfogalmazott iránymutatásait követve. Sokat álltunk Isten előtt tanácsot, segítséget, bölcsességet kérve ez alatt a 25 év alatt, és megtapasztalhattuk, hogy - Elizabeth Barrett Browning szavaival élve -

„Isten ajándékai szégyenben hagyják az ember legszebb álmait.”

 

Szeretettel kérjük és hívjuk, ünnepeljen velünk 2017. november 30-án, ahol egy ünnepi vacsora keretében elevenítjük fel az elmúlt negyedszázad eseményeit, nehézségeit, sikereit, és adunk hálát mindezért Istennek.

 

Program és helyszín

 

Az est programja során megismerkedhetnek Peter Briscoe-val, aki a Keve Társaság alapításában is közreműködött, találkozhatnak az eddig szolgált elnökökkel, és két zenei programot is élvezhetnek. Előbb Hegedűs Endre Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész és zenepedagógus, valamint felesége Hegedűs Katalin zongoraművész ad közös koncertet, majd a vacsorát követően a Golgota Gospel kórust hallhatják.

 

A program időbeni alakulása:

16:45 Regisztráció
17:30 Elnöki köszöntő
17:40  Peter Briscoe előadása
18:20 Zongorakoncert - Hegedűs Katalin és Hegedűs Endre
19:00  Szünet
19:15 Filmvetítés
19:30 Elnöki kerekasztal beszélgetés
20:00  Vacsora
20:45  Golgota Gospel Kórus
21:00 Kötetlen beszélgetés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helyszín:

Rendezvényünk helyszíne a Gerbeaud-ház Átrium terme.

Cím: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.

 

 

 
 

Az est szereplői

Peter Briscoe

Peter Briscoe a kezdetektől ismeri a Keve Társaságot, hiszen 25 évvel ezelőtt részt vett annak megalakításában és bábáskodott az első lépéseknél. Azóta is figyelemmel kíséri tevékenységünket és több rendezvényünkön hallhattuk már előadásait.

Peter angol származású, 1950-ben született, a Loughborough Egyetemen szerzett diplomát, ahol vegyészetet és management ismereteket tanult. Széleskörű üzleti tapasztalattal rendelkezik, 1990-től 2002-ig a Europartners szervezet elnökeként tevékenykedett. Fő tevékenysége és elhívása annak tanítása, hogyan éljünk, dolgozzunk és vezessünk Isten igéje szerint.

Peter Briscoe a „Compass – Isteni pénzügyek” európai regionális igazgatója.

 

Hegedűs Katalin és Hegedűs Endre zongoraművészek

„Azt hiszem, mi együtt kerültünk közelebb Istenhez, és egymást vezetjük a hit útján.” (Hegedűs Endre) 

Hegedűs Endre Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész és zenepedagógus. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán 1980-ban kapott zongoraművész és tanári diplomát. 1999-től 12 éven át tanított zongorát és kamarazenét a Zeneakadémia Tanárképző Intézetében. Szólistaként és kamaraművészként rendszeresen hangversenyezik itthon és külföldön. Eddig több mint 2300 alkalommal lépett a közönség elé. Nagy sikerrel vendégszerepelt Európa számos országában, illetve Ausztráliában, Japánban, Dél-Koreában, Kanadában és az Egyesült Államokban. Feleségével, Hegedűs Katalin zongoraművésszel gyakran lépnek fel négykezes és kétzongorás művek előadásával Magyarországon és külföldön egyaránt.

Golgota Gospel Kórus

A Golgota Gospel Kórus 2002 novemberében alakult meg a Budapesti Golgota Keresztény Gyülekezet egyik szolgálataként. Mára több mint 150 kórustagot tartanak számon, és van egy 6 fős zenekaruk is. A kórus egyik fő célja, hogy evangelizációs koncerteket adjon. A rendszeres évenkénti (Budapesten megtartott) húsvéti (tavaszi) és karácsonyi koncertsorozataik mellett Magyarország más városaiban és a határainkon túl is lehetőségük nyílt arra, hogy megosszák az evangélium üzenetét a zene eszközeivel. 

 

A KEVE Társaság elnökei

BarátossyJenő, Tomka János, Illéssy János, H. Kovács Judit és Szalai Zsolt. Ők személyesen mondják majd el a történetüket...

 

 

 

Regisztráció

Kérjük, töltse ezt az estét velünk, valamint már az alapításban is közreműködő vendégünk, Peter Briscoe és a társaság eddig szolgált elnökeinek társaságában!

A rendezvény időpontja: 2017. november 30-án, 17:00-22:00 óra között

Helyszíne: Gerbeaud Ház, Átrium Terem  (1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.)

A vacsorával egybekötött rendezvényre két kategóriájú - támogatói vagy kedvezményes - jegy vásárolható:

Támogatói részvételi jegy: 20.000 Ft/fő

Kedvezményes részvételi jegy: 8.500Ft/fő

Hálásan köszönjük, ha a támogatói jegy vásásrlásával hozzájárul a rendezvény rentabilitásához. Ugyanakkor a kedvezményes jegyekkel szeretnénk  lehetőséget biztosítani azok számára, akiknek a teljes részvételi díj megfizetése nehézséget okozna. 

A jelentkezés az itt elérhető elektronikus regisztrációs lap kitöltésével és a részvételi díj átutalásával történik. 

Bankszámlaszám: (CIB Bank) 10700206-24320601-51100005

Jelentkezési és fizetési határidő: 2017. november 15.

Öltözet: az eseményhez illő elegáns öltözet