A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő Gerlóczy munkareggelinket 2018. január 26-án, pénteken, 7:30-kor tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy utca 1.), amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! 

 Téma:                          Zaklatások 2.

Témavezető:                Oláh Krisztina és Dr. Scharle Péter

                                   

Előző témánkat, a munkahelyi és egyéb zaklatásokat folytatjuk ezen az alkalmon. Az elmúlt beszélgetések során főleg a „világi” szempontokat érintettük. Ez alkalommal a helyes keresztény válaszokat, a Biblia üzenetét keressük Krisztina és Péter vezetésével.

A következő kérdésekkel szeretnénk még élénkíteni eszmecserénket:

  • - Mi Isten akarata, mi lehet a bibliai megoldás?
  • - Mi köze a teremtésnek és a tízparancsolatnak a mai problémákhoz?
  • - Hogyan viselkedjünk, ha ilyen jelenséget tapasztalunk? Hogyan viselkedjünk, ha ilyen jelenségről hallunk? Mit kell tennünk, hogy az igazságra, és csak az igazságra derüljön fény?
  • - Örüljünk-e annak, hogy a kibontakozó diskurzusban nem vetődnek fel keresztény életviteli, értékválasztási szempontok?
  • - Vannak-e olyan tanulságai a folyamatnak, amelyek a keresztény vezetők számára is relevánsak, és az eddiginél nagyobb figyelmünkre érdemesek?

 

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe.


A reggelin való részvételi szándékáról várjuk szíves visszajelzését a reggeli napját megelőző csütörtök délig az alábbi regisztrációs lap kitöltésével.