A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő Gerlóczy munkareggelinket 2018. március 9-én, pénteken, 7:30-kor tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy utca 1.), amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! 

 Téma:                          Egészséges munkahelyek

Témavezető:                Reményi Csaba

                                   

Mint ahogy nincsen teljesen egészséges emberi szervezet, nincsen tökéletesen egészséges munkahelyi szervezet sem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kellene törekednünk rá.


Első fázisban fel kell ismernünk a jelen lévő betegségeket (a "mérgezést"), az okokat, és az sem árt, ha tisztában vagyunk a kezelés elhanyagolásából fakadó további kockázatokkal. A második fázis a gyógyítás, az egészséges munkahely kialakítása.

A Gerlóczy reggeli mostani kétrészes sorozatán e fázisokat vitatjuk meg Gary Chapman és szerzőtársai „Mérgező munkahelyek” című könyve alapján. Előző alkalommal az 1. fázist vizsgáltuk dr. Tomka János vezetésével, most pedig a 2. fázisról beszélgetnénk Reményi Csaba vezetésével.

2.rész: Méregtelenítés/Gyógyuló munkahelyek

Senki nem szereti a mérgező munkahelyeket. Mégis gyakran a változtatás nehézségeitől tartva, esetleg önérdekből kifogásokat gyártunk a cselekvés helyett. Holott a méregtelenítés a tulajdonosnak, a vezetőnek és a beosztottnak is érdeke.

  • Milyen jó/rossz példákkal találkoztál a kényes helyzetek kezelésével kapcsolatban?
  • Mi lehetne a szervezeti immunrendszer C vitaminja?
  • Mi a felelőssége a vezetőnek a gyógyulásban?
  • Mit tehetnek a munkatársak?
  • Megéri mindenáron eliminálni a feszültségeket?

 

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt! 


Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe.


A reggelin való részvételi szándékáról várjuk szíves visszajelzését a reggeli napját megelőző csütörtök délig az alábbi regisztrációs lap kitöltésével.