A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő Gerlóczy munkareggelinket  2018. november 16-án, pénteken, 7:30-kor tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy utca 1.), amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! 

Témavezető: Illéssy János
Téma: Ne kritizáljunk, tanuljunk!

Folytatjuk a GLS Nemzetközi Vezetői Konferencia 2018-as hétvégéjén elhangzott előadások illetve azok egy-egy kiragadott gondolatának, koncepciójának megbeszélését (igyekszünk azon előadásokból szemezgetni itt, melyeket a GLS Esték sorozat keretében nem vetítünk).
Az konferencia első előadása Andy Stanley-től hangzott el, címe: „Páratlanul jobb”.
Ezen előadásban fogalmazta meg a nagy sikerű lelkipásztor, igemagyarázó és vezetéstudományi szerző Andy Stanley ezt a gondolatot:

Ne Kritizáljunk, tanuljunk! („Be a student, not a crtique!”)

Úgy gondoljuk, világunkban rendkívül elterjedt az a hozzáállás, hogy a mi gondolatainktól, terveinktől messzebb eső, esetleg idegen gondolatokat azonnal kritikával illetünk, de semmiképp nem tanulunk belőlük. Nem hinnénk, hogy az azonnali kritika magyar átok lenne, hiszen az előadónk is amerikai, és tapasztalatunk szerint még sok nemzet szenved ettől a zsigeri reakciótól.

  • Igaz-e, hogy a legtöbb embert az azonnali kritika jellemez, és kevesen tekintenek a más véleményre tanulási lehetőségként?
  • Mi a helyzet saját magunkkal?
  • Mi az előnye a kritikai érzéknek?
  • Mi a hátránya, hogy ha csak kritizálni / védekezni tudunk és akarunk?
  • Milyen gyakorlati jó tanáccsal szolgálnánk egymásnak, hogy ne csak a kritikai hangok hallatszanak meg bennünk?

 

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe.

A reggelin való részvételi szándékáról várjuk szíves visszajelzését a reggeli napját megelőző csütörtök délig az alábbi linken:

Gerlóczy reggeli regisztráció