Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Következő reggelinket a nyári szünetet követően  2018. szeptember 12-én, szerdán tartjuk, amelyre nagy szeretettel várunk!

 

Téma: A házastársi , szülői, munkahelyi-vezetői, szolgálati szerepekben eltöltött idő harmóniája illetve diszharmóniája.


Témavezető: Hajdú Sándor

 

Az életünk ezekben a szerepekben játszódik nap, mint nap. Jól csináljuk vagy csinálhatnánk jobban is? Jó férj illetve feleség vagyok? Jól nevelem a gyerekeimet és elegendő időt töltök velük? Jó döntéseket hoztam ma a munkahelyen, túlhajtom magam vagy nem koncentrálok eléggé a feladataimra? Túl sok időt vesz el a szolgálat a családtól vagy pont az ellentéte, miért nem szolgálok többet?

Ilyen és ehhez hasonló fontos kérdések foglalkoztatnak bennünket, ezért jó ha beszélünk róla közösen is egy reggeli keretein belül.

  • Egy héten mennyi időt töltök házastársként, szülőként, dolgozóként-vezetőként, szolgálóként?
  • Harmóniában vagy diszharmóniában vannak ezek a szerepek jelenleg az életemben? Mik a helyes arányok, amikor még egyensúlyban vannak ezek a szerepek az életemben?
  • Milyen jelei és következményei vannak a diszharmóniának , ha az egyik vagy másik szerepben eltöltött idő aranyosan sokkal több és milyen döntéseket kell meghoznom, hogy ez változzon, vagy kell-e változtatni és ha igen, akkor mikor?


Hívunk, csatlakozz hozzánk, s vitassuk meg együtt a fenti kérdéseket!


A témához illeszkedve a bemutatkozás:


Hajdú Sándor szerepei:
Férj, 3 gyermek édesapja, az OVB Magyarország Országos igazgatója és a Jézus a gyermekekért alapítvány alapítója.

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)

Helyszín: ÉRDI VIGADÓ Étterem és Kávézó (Érd, Alsó u. 2. Térkép)

Beszélgetésünket svédasztalos reggelivel kötjük egybe, melynek díja 1500 Ft.

​A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd szeptember 7-én, reggel 9 óráig, mert az étteremnek szüksége van a létszámra! Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet. Szeretettel várunk!

Jelentkezési űrlap

A KEVE érdi szervezőcsapata nevében üdvözlettel,

Hajdú Sándor és Szabó Iván