Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Következő reggelinket 2018. január 17-én, szerdán tartjuk, amelyre nagy szeretettel várunk!

 

Téma: A cél szentesítheti az eszközt?

Témavezető: Heizer Kornél

 

A jelen kor kultúrája hatással van ránk, hiszen „bombáznak” bennünket (pl.) a reklámhordozókon olvasható „üzenetek”.

Lehet aktualitása a felvetett kérdésnek, amennyiben figyelembe vesszük a „ne alkalmazkodjatok a jelenlegi korszak életformájához” szempontot?

 

Hívunk, csatlakozz hozzánk, beszéljük meg együtt:

- Az eredmény és siker érdekében a cél szentesítheti az eszközt?

- Mit enged meg az etikus magatartás a célunk elérésének érdekében?

- Mit „enged meg” a szeretet „törvénye” a célunk elérésének érdekében? 

 

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)

Helyszín: ÉRDI VIGADÓ Étterem és Kávézó (Érd, Alsó u. 2. Térkép

Beszélgetésünket svédasztalos reggelivel kötjük egybe, melynek díja 1500 Ft.

A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd  január 12-én, reggel 9 óráig, mert az étteremnek szüksége van a létszámra! Jelentkezni az alábbi regisztrációs lap kitöltésével lehet.

Szeretettel várunk!

A Témavezetőről:

Heizer Kornél

A Menedék Alapítvány bodrogi területének vezetője és a Menedék Alapítvány Igazgató Tanácsának tagja voltam 18 évig. Az alapítvány akkor induló bodrogi missziójába „kísérleti” nevelőszülőként 3 évtized alatt felneveltük 4 született és 5 befogadott gyermekünket. Bodrogon, polgármesterként 13 éven keresztül szolgáltam a falu lakosságát, de a bodrogi Baptista Gyülekezet alapításában is részt vettem, ahol presbiterré avattak, majd a zalaegerszegi Örömhír Baptista Gyülekezetben „főállású presbiterként” 3 évet töltöttem el. A Magyar Keresztény Motorosok Közösségének alapítói között lehettem, ahol jelenleg pásztorként és elnökként, „Motoros Misszionáriusként” tevékenykedek.