Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Következő reggelinket 2018. március 14-én, szerdán tartjuk, amelyre nagy szeretettel várunk!

 

Téma: Vezetés, mint szolgálat

Témavezető: Szalai Zsolt

a KEVE Társaság elnöke, üzletviteli tanácsadó

 

Hagyományosan a vezetőről és vezetésről még mai társadalmunkban is az a kép alakult ki, hogy egy erős kezű, határozott, minden kérdésre és problémára választ adó személy. Ugyanakkor napjainkban az egyes feladatok elvégzése, még kisebb cégek esetében is, olyan komplex és speciális szakértelmet kíván, mely minden mozzanatát egy ember sem látja át, így szükséges a csapatmunka.

És olyan vezető sincs, aki az általa irányított cég, vagy részleg minden egyes tevékenységét részleteiben is átlátja, így a vezető és vezetett között kölcsönös függés jön létre.

A vezető feladata a “Majd én megmondom, hogyan legyen” állításától áttevődik a “Lehetővé teszem, hogy megtedd” kijelentésére.

Hívunk, csatlakozz hozzánk, s vitassuk meg együtt az alábbi kérdéseket:
 

  • Szükséges-e egy vezetőnek az irányított terület minden részletére vonatkozóan mély szakmai ismeretekkel rendelkezni?
  • Gyengeség, illetve vezetői alkalmatlanság jele, ha egy vezető nem tudja minden problémára a megoldást?
  • Kell-e egyáltalán egy vezetőnek bevonódnia egy probléma megoldásába?
  • Amennyiben egy munkatárs hibát követ el, lehet-e, kell-e megfeddni, felelősségre vonni őt, vagy inkább a a hiba elhárításán kell együtt dolgozni?
     

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)

Helyszín: ÉRDI VIGADÓ Étterem és Kávézó (Érd, Alsó u. 2. Térkép

Beszélgetésünket svédasztalos reggelivel kötjük egybe, melynek díja 1500 Ft.

A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd  február 10-én, reggel 9 óráig, mert az étteremnek szüksége van a létszámra! Jelentkezni az alábbi regisztrációs lap kitöltésével lehet.

Szeretettel várunk!