kozelgo02

Közelgő rendezvények

Üzleti reggelik

Üzlet reggeli sorozatunkat - Érden és a korábban a Gerlóczy Kávéházban megtartott reggeliket - jelenleg on-line formában tartjuk meg. A megszokott személyes találkozás helyett új, online lehetőséget kínálunk, s a virtuális térbe invitáljuk önöket „személyes” találkozásra. A reggeliken új és tartalmas témák feldolgozásával várjuk az érdeklődőket.

2022. május 13-án folytatjuk az új évadot a KEVE online kisreggelik sorozatában, melyen a részvétel ingyenes.

Pénteki beszélgetésünk témája: „Csapatmunka? Egyéni munka? Témavezető: Illéssy János

Részletek és regisztráció

Szeretettel várjuk!

 

Ha szeretne előzetes értesítést kapni a reggelik témájáról, kérjük jelezze munkatársaink felé a Keve Társaság elérhetőségein vagy honlapunk nyitó oldalán iratkozzon fel hírlevelünkre.

Az üzleti reggelikről


Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Aktualitások dióhéjban

Keresztény Vezetői Akadémia

2021. szeptemberében indítottuk útjára a KEVE Akadémia ötödik évadát. Az "Értékvezérelt vezetés" kurzus oktatási alkalmai havi rendszerességgel zajlanak, az első és utolsó alkalmat kivéve online formában. 

A kurzusról itt olvashat bővebb információt.

Az előző, 2019/2020-as képzési év "Értékvezérelt vezetés" kurzusának néhány előadásából az alábbi videók megtekintésével kaphat ízelítőt.


A jó visszajelzés Dr Tomka János
A tervezés alapvető kérdései Dr. Szalai Zsolt
A munkahelyi légkör Dr. Tomka János

Missziós modell vászon Dr. Szalai Zsolt
Ügynökelmélet és sáfárság Dr. Illéssy János
Biblikus pénzügyi alapok Dr Illéssy János

 

cs

Compass Club


2021. júniusában tartottuk bibliai alapú pénzügyekkel foglalkozó Compass Club rendezvénysorozatunk legutóbbi eseményét. A Compass Club fontos célja, hogy építhessünk egymás – saját életében megélt, vagy akár saját kárán megtanult - bölcsességére pénzügyeink kezelésében, és segíthessük egymást a pénzügyi tanítványság útján.

Az ingyenes klub keretében idén egy nagyon aktuális témát, az ÖNGONDOSKODÁS témakörét járjuk körül több oldalról. Márciusi alkalmunkon az Ingatlanvásárlás/Otthonteremtés , júniusban pedig a Válságra való felkészülés volt beszélgetésünk középpontjában.

Ha szeretne részt venni, vagy a jövőben értesítést kapni a Compass Club eseményeiről, jelezze elérhetőségeinken vagy iratkozzon fel általános hírlevelünkre.

Szeretettel várjuk!

cs

  

 
 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!

„Néhány nap múlva pedig ezt mondta Pál Barnabásnak: Térjünk vissza, látogassuk meg a testvéreket valamenynyi városban, ahol hirdettük az Úr igéjét, és lássuk, hogy megy a soruk." (Apostolok cselekedetei 15, 36)

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát.