kozelgo02

Közelgő rendezvények

Üzleti reggelik

Üzlet reggeli sorozatunkat - Érden és a korábban a Gerlóczy Kávéházban megtartott reggeliket - jelenleg on-line formában tartjuk meg. A megszokott személyes találkozás helyett új, online lehetőséget kínálunk, s a virtuális térbe invitáljuk önöket „személyes” találkozásra. A reggeliken új és tartalmas témák feldolgozásával várjuk az érdeklődőket.

2021. szeptember 24-én nagy örömünkre új évadot kezdhetünk a KEVE online kisreggelik sorozatában.

Pénteki beszélgetésünk témája a Jim Langley által jegyzett és a KEVE által megjelentetett, szeptember 13-i Monday Manna írás lesz (itt olvasható), melynek címe: „Érzed az Úr örömét?”

Szeretettel várjuk!

 

Ha szeretne előzetes értesítést kapni a reggelik témájáról, kérjük jelezze munkatársaink felé a Keve Társaság elérhetőségein vagy honlapunk nyitó oldalán iratkozzon fel hírlevelünkre.

Az üzleti reggelikről


The Trinity Forum

2021. október 2-án, szombaton tartjuk The Trinity Forum szolgálatunk következő eseményét. Az általában „falak nélküli akadémiaként" emlegetett fórum abban kíván segíteni, hogy a vezető pozícióban lévők a közéletben vállalt szerepük és személyes életük kulcskérdéseit a hit kontextusában vegyék szemügyre. A témáról és az esemény részleteiről hamarosan itt olvashat majd tájékoztatást.

 

Bővebb információ a rendezvényről

 

Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Aktualitások dióhéjban

Keresztény Vezetői Akadémia

2021. szeptemberében indítjuk útjára a KEVE Akadémia ötödik évadát. Az "Értékvezérelt vezetés" kurzus oktatási alkalmai havi rendszerességgel zajlanak, az első és utolsó alkalmat kivéve online formában. A képzésre 2021. szeptember 13-ig lehet jelentkezni.

Az induló kurzusról itt olvashat bővebb információt.

Az előző, 2019/2020-as képzési év "Értékvezérelt vezetés" kurzusának néhány előadásából az alábbi videók megtekintésével kaphat ízelítőt.


A jó visszajelzés Dr Tomka János
A tervezés alapvető kérdései Dr. Szalai Zsolt
A munkahelyi légkör Dr. Tomka János

Missziós modell vászon Dr. Szalai Zsolt
Ügynökelmélet és sáfárság Dr. Illéssy János
Biblikus pénzügyi alapok Dr Illéssy János

 

 cs

 

 Társaságunk egyik alapító tagja,  Szabó László testvérünk 2020. november 18-án hazatért teremtő Urához.

 Szabó Laci 

Laci társaságunk alapító tagja, hűséges szolgatársa és többször is vezetőségi tagja volt. Nagyon hiányozik nekünk Laci szeretete, szolgálatkészsége, humora és barátsága.
 
Imádságban hálát adunk Urunknak Laci életéért, szolgálatáért és kérjük Isten segítségét családjának, hogy átvezesse és hordozza őket ebben a nehéz helyzetben.

 

 cs

Compass Club


2021. júniusában tartottuk bibliai alapú pénzügyekkel foglalkozó Compass Club rendezvénysorozatunk legutóbbi eseményét. A Compass Club fontos célja, hogy építhessünk egymás – saját életében megélt, vagy akár saját kárán megtanult - bölcsességére pénzügyeink kezelésében, és segíthessük egymást a pénzügyi tanítványság útján.

Az ingyenes klub keretében idén egy nagyon aktuális témát, az ÖNGONDOSKODÁS témakörét járjuk körül több oldalról. Márciusi alkalmunkon az Ingatlanvásárlás/Otthonteremtés , júniusban pedig a Válságra való felkészülés volt beszélgetésünk középpontjában.

Ha szeretne részt venni, vagy a jövőben értesítést kapni a Compass Club eseményeiről, jelezze elérhetőségeinken vagy iratkozzon fel általános hírlevelünkre.

Szeretettel várjuk!

cs

  

 
 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!

„Taníts úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk” (Zsoltárok könyve 90,12)

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a felhasználói fiókjához tartozó e-mail-címet. Felhasználónevét meg fogjuk küldeni az e-mail-címére, amennyiben megtaláljuk az adatbázisunkban.