kozelgo02

Közelgő rendezvények

Keve Akadémia 

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket a Keve Akadémia 2020/2021-es "Elkötelezett vezető" kurzusára. A KEVE Akadémia célja a résztvevők segítése Istentől kapott ajándékaik felismerésében és elhívásuk életükben való beteljesítésében. A képzés részleteiről, tematikájáról, valamint a jelentkezés feltételeiről ITT olvashat bővebb információkat. 

Jelentkezés az "Elkötelezett vezető 2020/2021" kurzusra

Üzleti reggelik

Üzlet reggeli sorozatunkat - Érden és a korábban a Gerlóczy Kávéházban megtartott reggeliket - áprilistól on-line formában tartjuk meg. A megszokott személyes találkozás helyett új, online lehetőséget kínálunk, s a virtuális térbe invitáljuk önöket „személyes” találkozásra. A reggeliken új és tartalmas témák feldolgozásával várjuk az érdeklődőket.

Legközelebb 2020. szeptember 16-án és 18-án 7:30-tól  várjuk az ONLINE üzleti reggeliken. Szeptember 16-án téma: Vezetés egy változásokkal teli időszakban, témavezetőnk  Hajdú Sándor lesz. Szeptember 18-án a Hogyan bánjunk nehéz embereinkkel? témát dolgozzuk fel Illéssy János irányításával. Az eseményeken való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Bővebb információ a szeptember 16-i online reggeliről

Bővebb információ a szeptember 18-i online reggeliről

Ha szeretne előzetes értesítést kapni a reggelik témájáról, kérjük jelezze munkatársaink felé a Keve Társaság elérhetőségein vagy honlapunk nyitó oldalán iratkozzon fel hírlevelünkre.

Az üzleti reggelikről

   

Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Közelmúltban történt

Online Üzleti reggeli

Egyik legutóbbi – a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben online módon megtartatott – üzleti reggelink témája egy izgalmas vezetői kérdéskör volt: JUTALMAZZUK AZ ELTÉRŐ VÉLEMÉNYEK MEGFOGALMAZÓIT. Szalai Zsolt, a rendezvény témavezetője megpróbálta az elhangzott sok-sok gondolatot rendszerbe foglalni a teljesség igénye nélkül:


"Beszélgetésünket egy Peter Drucker idézettel kezdtük: „A vezető legfontosabb dolga a valóság meghatározása”. Az idézet nehéz helyzet elé állít bennünket, hiszen fontos megérteni, hogy mit jelent pontosan a valóság. Kinek a szemszögéből próbálok megérteni egy adott helyzetet, illetve ki látja igazán a valóságot? Remek példa volt az asztal közepére rakott Rubik kocka, mely – minden oldalán szabályosan kirakva – mindenki számára más színt, és így akár más valóságot mutat, mégis ugyan arról a tárgyról beszélünk. ...

Szalai Zsolt teljes beszámolója az eseményről ITT olvasható teljes terjedelmében

Szeretettel várjuk Önt is legközelebbi üzleti reggelinken!

 cs

Keresztény Vezetői Akadémia


2020. szeptemberében a KEVE Akadémia negyedik évadát indítjuk útjára. Az "Elkötelezett vezető" kurzusról itt olvashat bővebb információt. Az előző, 2019/2020-as képzési év "Értékvezérelt vezetés" kurzusának néhány előadásából az alábbi videók megtekintésével kaphat ízelítőt.


A jó visszajelzés Dr Tomka János
A tervezés alapvető kérdései Dr. Szalai Zsolt
A munkahelyi légkör Dr. Tomka János

Missziós modell vászon Dr. Szalai Zsolt
Ügynökelmélet és sáfárság Dr. Illéssy János
Biblikus pénzügyi alapok Dr Illéssy János

cs

  

 
 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!


"Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat Krisztus Jézusban." (Pál levele a filippiekhez 4, 7)

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát.