kozelgo02

Közelgő rendezvények

 

Online Adventi Koncert 

Tisztelettel és szeretettel hívjuk Önt, családtagjait, barátait, és kollégáit a 2020. december 4-én, 18 órakor kezdődő, immáron hagyományos adventi koncertünkre, melyet idén, rendhagyó módon az online térben rendezünk!

Koncertet adnak: Granik Anna - zongora, Király-Lugosi Veronika - hegedű, Lugosi Dániel Ali - klarinét.

​Adventi üzenettel szolgál: Apostagi Zoltán Adorján, szabad evangéliumi gyülekezet vezetője.

Rendezvényünket a Youtube stream segítségével tartjuk, a koncertet felvételről, az adventi üzenetet az EPICENTRUM Rendezvényközpontból élőben közvetítjük.

A koncerten a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Támogatásokat köszönettel fogadunk.

Szeretettel várjuk regisztrációját 2020. december 3-án este 8 óráig.

Regisztrációs lehetőség ITT található.


Üzleti reggelik

Üzlet reggeli sorozatunkat - Érden és a korábban a Gerlóczy Kávéházban megtartott reggeliket - áprilistól on-line formában tartjuk meg. A megszokott személyes találkozás helyett új, online lehetőséget kínálunk, s a virtuális térbe invitáljuk önöket „személyes” találkozásra. A reggeliken új és tartalmas témák feldolgozásával várjuk az érdeklődőket.

Legközelebb 2020.  december 9-én  7:30-tól várjuk az ONLINE üzleti reggeliken.  Témánk:  A bölcsesség tesztje, témavezető Tomka János lesz. Az eseményen való részvétel ingyenes. 

Bővebb információ a december 9-i online reggeliről

Ha szeretne előzetes értesítést kapni a reggelik témájáról, kérjük jelezze munkatársaink felé a Keve Társaság elérhetőségein vagy honlapunk nyitó oldalán iratkozzon fel hírlevelünkre.

Az üzleti reggelikről

   

Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Közelmúltban történt

Megrendüléssel tudatjuk, hogy Szabó Laci testvérünk 2020. november 18-án hazatért teremtő Urához.

 Szabó Laci 

Laci társaságunk alapító tagja, hűséges szolgatársa és többször is vezetőségi tagja volt. Nagyon fog hiányozni nekünk Laci szeretete, szolgálatkészsége, humora és barátsága.
 
Imádságban hálát adunk Urunknak Laci életéért, szolgálatáért és kérjük Isten segítségét családjának, hogy átvezesse és hordozza őket ebben a nehéz helyzetben.

 

 cs

Keresztény Vezetői Akadémia


2020. szeptemberében a KEVE Akadémia negyedik évadát indítjuk útjára. Az "Elkötelezett vezető" kurzusról itt olvashat bővebb információt. Az előző, 2019/2020-as képzési év "Értékvezérelt vezetés" kurzusának néhány előadásából az alábbi videók megtekintésével kaphat ízelítőt.


A jó visszajelzés Dr Tomka János
A tervezés alapvető kérdései Dr. Szalai Zsolt
A munkahelyi légkör Dr. Tomka János

Missziós modell vászon Dr. Szalai Zsolt
Ügynökelmélet és sáfárság Dr. Illéssy János
Biblikus pénzügyi alapok Dr Illéssy János

cs

  

 
 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!


 

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté evangéliuma 11,28)

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát.