Következő online üzleti reggelinket   2021. április 9-én, online formában tartjuk, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! A virtuális térbe invitáljuk önöket „személyes” találkozásra. (Részletek a meghívó végén.) 

 

Téma:  Evangéliumi hatékonyság – Mérni a mérhetetlent?

 

Témavezető: Dr. Dabóczi Kálmán

 

Nemrég két program közül kellett választanom: vagy egy hazai szakmai konferencián tartok nyitóelőadást; vagy egy külföldről egyedül arra az egy napra hazaérkező barátommal találkozom, akinek most siklott ki a házassága, maga alatt van, csak bennem bízik. Több száz ember elérése vs. egy ember meghallgatása. Mindegyik személyre szóló meghívás, értékes szolgálat. Mi alapján döntsek? Lehet-e a hatékonyság elve mentén dönteni? És mit mond a szív? Hogyan oldható fel a látszólagos konfliktus és mi segíthet az ilyen döntésekben?

Naponta vágyakozunk vezetőként, hogy hatékonyabbak legyünk. Végtelen mennyiségű menedzsment-irodalom ajánl újabb és újabb ötleteket ennek megvalósítására.

De miben is szeretnénk hatékonyak lenni vezetőként, szülőként, Krisztus-követőként? És hogyan mérjük a saját hatékonyságunkat? Mi a szerepe a hatékonyságnak a munkahelyünkön, családunkban, szolgálatunkban, imaéletünkben? Ezek feloldhatatlanul különálló világokként működnek, vagy a Szentírás segíthet ezeket összekötni?

Pár kérdés az eszmecsere bátorítására:

- Mikor érzed hatékonynak magadat vezetőként, szülőként, Krisztus-követőként?
- Hogyan/miben mérjük a saját hatékonyságunkat?
- Életünk milyen területein (munkahely, család, szolgálat, imaélet stb.) értelmezhető a hatékonyság, és mi a helyes értelmezése, szerepe ennek?

 
Hívjuk, beszéljük meg együtt!

 

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyel a pontos érkezésre! Ez a virtuális térben is fontos.)


​A részvétel ingyenes, az alábbi jelentkezési űrlapon tud regisztrálni. 

A rendezvény a  Zoom alkalmazás segítségével zajlik, a csatlakozás az előzetesen megküldött link megnyitásával történik és teljes mértékben biztonságos. 

Jelentkezési űrlap

 

Jó beszélgetést! Szeretettel várjuk!

 

Az online üzleti reggelik szervező csapata