Isten szeret és gondoskodik rólunk életünk valamennyi területén. Talán tudod, hogy a Bibliában 2350 igevers szól a pénzről, vagyonról, sáfárságról, és Jézus is gyakran beszél tanításaiban a pénz kezeléséről.

Compass szolgálatunk célja, hogy felhívja a figyelmet a Biblia jövedelemszerzésről, megtakarításról, hitelről, adakozásról szóló üzeneteire.

Szeretettel hívunk, csatlakozz hozzánk a Keve Társaság "Compass - Isteni pénzügyek" szolgálati ága ingyenes rendezvény sorozatának, a Compass Clubnak következő alkalmára, melyet 2020. június 4-én online formában tartunk.

Rendezvényünk témája: MID VAN? Előadónk: Illéssy János.

 

Szeretettel várunk!

Regisztrálok  

 

 

 

 

 

 

 

 

2019. őszén indítottuk útjára a Keve Társaság új rendezvény sorozatát Compass Club néven. Az ingyenes klub keretében rendszeresen tartunk összejöveteleket, ahol fontos és sokakat érintő pénzügyi témákat vitatunk meg.


Rendezvényünkkel lehetőséget biztosítunk:


• hogy találkozhass olyan emberekkel, akik elvégezték a szemináriumot és szívesen megosztják velünk személyes tapasztalataikat
• átismételheted a 9 terület közül azt, ami legközelebb áll szívedhez, vagy ahol még tovább szeretnél fejlődni
• kérdéseket tehetsz fel a számodra még nem egyértelmű dolgokról

Ott a helyed a club rendezvényein:


• ha Isten kegyelméből az életedben változások történtek, történnek
• ha keresed a további lépéseket,
• ha tele vagy kérdésekkel,
• ha változásra vágysz, de eddig nem történt meg az életedben,
• ha közösen szeretnél imádkozni azokért, akiknek segítséget jelentene egy ilyen szeminárium,
• ha nem végezted el a szemináriumot, és érdekel a Biblia tulajdonra, kiadásainkra, adósságra, adakozásra, megtakarításra, tanácskérésre, munkára, válságkezelésére és örökkévalóságra vonatkozó iránymutatásai.

 

cc0604 1

 

 

 

 

 

 

 

 

​​Időpont: 2020. június 4. 18:00-20:00 óráig  ONLINE rendezvény

Téma: MID VAN?    Előadó: Illéssy János

A korona vírus által okozott társadalmi és gazdasági helyzet sok embert – szinte mindenkit – váratlanul ért. Sokan még a munkájukat vagy a megrendeléseiket is elvesztették, így igazán nehéz helyzetbe kerültek anyagilag is. Mitévők legyünk ebben a helyzetben?

„Jaj ne… még egy adag jótanács krízis idejére…hozzá lehet tenni a többi ezerhez…” hallom a reakciót – és igazat adok. Amiből biztos nincs hiány, az a rengeteg jótanács. De mit mondhatunk mi, hívő keresztény üzletemberek? Nem késtünk el a tanácsainkkal?

Kicsit olyan a helyzet, mint ha valaki szívinfarktussal a kórház intenzív osztályára kerül, mi pedig a sok jó bölcsességgel felvértezve meglátogatjuk, és elkezdünk beszélni az omega zsírsavról, az egészséges táplálkozás, a káros szokások elhagyása és a rendszeres testmozgás fontosságáról. Nagyszerű tanácsok… de nem most, a túlélés idején.

Viszont nincs más, mit adhatunk (mert aranyunk, ezüstünk nekünk se nagyon van). Marad a bibliai üzenet, de az marad! Csak nehogy elfeledjük, hogy sokan épp gazdasági lélegeztető gépen vannak. Ilyenkor a sok jótanács az egészséges (gazdasági) életről nem az igazi segítség. Most túl kell élni.

Elizeus prófétának is így kiáltott fel a frissen megözvegyült prófétafeleség: Segíts! „…Eljött a hitelező, hogy elvegye két gyermekemet rabszolgájának” (2Kir 4,1-7). A próféta válasza sokkoló lehetett: „Mi van a házadban?” A történet Isten csodás szabadításával végződik, aki a házban található keveset is bőségesen megáldotta.

Ezt a kérdést semmilyen helyzetben (még az intenzív osztályon sem) kerülhetjük meg, ha túl akarunk élni. Mi van a házunkban?

Előadónk Illéssy János vezetésével egymásnak fogunk segíteni, hogy az életfontosságú személyes leltárat most, a krízis közepén is elvégezhessük. Ha semmink nincs, Isten adhat tízezerszeres áldást is, az eredmény tízezerszer nulla lesz. De tudom, hogy a házunk nem üres, még ha most nem is látjuk vagy vesszük észre, milyen kincsekkel rendelkezünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Compass Club alkalmain a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az online beszélgetést a Zoom alkalmazás segítségével bonyolítjuk majd. Használata résztvevői oldalról nagyon egyszerű - tulajdonképpen egy előzetesen megküldött link megnyitásával történik a csatlakozás - és teljes mértékben biztonságos. Akár egy mobiltelefon is megfelelő lehet a részvételhez.


A regisztráció elengedhetetlen a csatlakozáshoz, a szükséges linket csak a jelentkezőkkel tudjuk megosztani. Akik igénylik, a zoom használatáról részletes instrukciókat küldünk. A jelentkezéseket június 2-án 17 óráig tudjuk fogadni.

Regisztrálni az alábbi linken elérhető regisztrációs íven vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is lehet.


Regisztráció