Isten szeret és gondoskodik rólunk életünk valamennyi területén. Talán tudod, hogy a Bibliában 2350 igevers szól a pénzről, vagyonról, sáfárságról, és Jézus is gyakran beszél tanításaiban a pénz kezeléséről.

Compass szolgálatunk célja, hogy felhívja a figyelmet a Biblia jövedelemszerzésről, megtakarításról, hitelről, adakozásról szóló üzeneteire.

Szeretettel hívunk, csatlakozz hozzánk a Keve Társaság "Compass - Isteni pénzügyek" szolgálati ága ingyenes rendezvény sorozatának, a Compass Clubnak következő alkalmára, melyet 2021. március 24-én online formában tartunk.

Rendezvényünk témája: ÖNGONDOSKODÁS  -  LAKHATÁS/OTTHONTEREMTÉS

 

Szeretettel várunk!

Regisztrálok  

 

 

 

 

 

 

 

 

2019. őszén indítottuk útjára a Keve Társaság új rendezvény sorozatát Compass Club néven. Az ingyenes klub keretében rendszeresen tartunk összejöveteleket, ahol fontos és sokakat érintő pénzügyi témákat vitatunk meg.


Rendezvényünkkel lehetőséget biztosítunk:


• hogy találkozhass olyan emberekkel, akik elvégezték a szemináriumot és szívesen megosztják velünk személyes tapasztalataikat
• átismételheted a 9 terület közül azt, ami legközelebb áll szívedhez, vagy ahol még tovább szeretnél fejlődni
• kérdéseket tehetsz fel a számodra még nem egyértelmű dolgokról

Ott a helyed a club rendezvényein:


• ha Isten kegyelméből az életedben változások történtek, történnek
• ha keresed a további lépéseket,
• ha tele vagy kérdésekkel,
• ha változásra vágysz, de eddig nem történt meg az életedben,
• ha közösen szeretnél imádkozni azokért, akiknek segítséget jelentene egy ilyen szeminárium,
• ha nem végezted el a szemináriumot, és érdekel a Biblia tulajdonra, kiadásainkra, adósságra, adakozásra, megtakarításra, tanácskérésre, munkára, válságkezelésére és örökkévalóságra vonatkozó iránymutatásai.

 

cc202104 hp  

 

​​2021. március 24. 19:00-20:30 óráig  ONLINE rendezvény

Téma: ÖNGONDOSKODÁS  -  LAKHATÁS/OTTHONTEREMTÉS        

Ebben az évben egy nagyon aktuális témát, az ÖNGONDOSKODÁS témakörét szeretnénk több oldalról körüljárni. Ez is egyike a megosztó kérdésköröknek a keresztények között. Fontos az öngondoskodás? Nem önzés ez? Nem Istenre kell inkább hagyatkoznunk, hogy Ő gondoskodjon rólunk? Miben különbözik a bibliai alapú öngondoskodás attól, amit a világ ma sugall?

Az év folyamán ennek a témának a különböző aspektusait - ingatlanvásárlás, végrendelet, befektetés, stb. - fogjuk megvizsgálni klub rendezvényeinken.

Első alkalommal a LAKHATÁS/OTTHONTEREMTÉS lesz beszélgetésünk középpontjában.

Az ingatlan vásárlással kapcsolatos döntések mindig alapos előkészítést, körültekintést igényelnek, s életünk folyamán, annak különböző szakaszaiban akár többször is szembesülünk velük. Legyen szó akár otthonteremtésről, befektetésről, örökségről, az ingatlannal kapcsolatos döntéseket nélkülözhetetlen a Biblia szemszögéből vizsgálni.

Hívunk, tarts velünk, beszéljük meg együtt, milyen élethelyzetekben merülhetnek fel ingatlannal kapcsolatos kérdések és hogyan hozhatunk minél bölcsebb döntéseket egy-egy adott helyzetben.

Örülünk, ha te is megosztod majd tapasztalataidat, hiszen a Compass Club fontos célja, hogy építhessünk egymás – saját életében megélt, vagy akár saját kárán megtanult - bölcsességére pénzügyeink kezelésében, és segíthessük egymást a pénzügyi tanítványság útján.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Compass Club alkalmain a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A Keve Társaság örömmel fogad el támogatást (például ITT) működésének és szolgálatainak fenntartására.

Az online beszélgetést a Zoom alkalmazás segítségével bonyolítjuk majd. Használata résztvevői oldalról nagyon egyszerű - tulajdonképpen egy előzetesen megküldött link megnyitásával történik a csatlakozás - és teljes mértékben biztonságos. Akár egy mobiltelefon is megfelelő lehet a részvételhez.


A regisztráció elengedhetetlen a csatlakozáshoz, a szükséges linket csak a jelentkezőkkel tudjuk megosztani. Akik igénylik, a zoom használatáról részletes instrukciókat küldünk. A jelentkezéseket 2021. március 22-én 17 óráig tudjuk fogadni.

Regisztrálni az alábbi linken elérhető regisztrációs íven vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is lehet.


Regisztráció