Isten szeret és gondoskodik rólunk életünk valamennyi területén. Talán tudod, hogy a Bibliában 2350 igevers szól a pénzről, vagyonról, sáfárságról, és Jézus is gyakran beszél tanításaiban a pénz kezeléséről.

Compass szolgálatunk célja, hogy felhívja a figyelmet a Biblia jövedelemszerzésről, megtakarításról, hitelről, adakozásról szóló üzeneteire.

Szeretettel hívunk, csatlakozz hozzánk a Keve Társaság "Compass - Isteni pénzügyek" szolgálati ága ingyenes rendezvény sorozatának, a Compass Clubnak következő alkalmára, melyet 2020. november 19-én online formában tartunk.

Rendezvényünk témája: MUNKA - HIVATÁS - ELHÍVÁS Előadók: Dr. Szalai Zsolt és Bogatin Attila

 

Szeretettel várunk!

Regisztrálok  

 

 

 

 

 

 

 

 

2019. őszén indítottuk útjára a Keve Társaság új rendezvény sorozatát Compass Club néven. Az ingyenes klub keretében rendszeresen tartunk összejöveteleket, ahol fontos és sokakat érintő pénzügyi témákat vitatunk meg.


Rendezvényünkkel lehetőséget biztosítunk:


• hogy találkozhass olyan emberekkel, akik elvégezték a szemináriumot és szívesen megosztják velünk személyes tapasztalataikat
• átismételheted a 9 terület közül azt, ami legközelebb áll szívedhez, vagy ahol még tovább szeretnél fejlődni
• kérdéseket tehetsz fel a számodra még nem egyértelmű dolgokról

Ott a helyed a club rendezvényein:


• ha Isten kegyelméből az életedben változások történtek, történnek
• ha keresed a további lépéseket,
• ha tele vagy kérdésekkel,
• ha változásra vágysz, de eddig nem történt meg az életedben,
• ha közösen szeretnél imádkozni azokért, akiknek segítséget jelentene egy ilyen szeminárium,
• ha nem végezted el a szemináriumot, és érdekel a Biblia tulajdonra, kiadásainkra, adósságra, adakozásra, megtakarításra, tanácskérésre, munkára, válságkezelésére és örökkévalóságra vonatkozó iránymutatásai.

 

compass club 1119 h  

 

​​2020. november 19. 18:00-20:00 óráig  ONLINE rendezvény

Téma: MUNKA - HIVATÁS - ELHÍVÁS          Előadó: Dr. Szalai Zsolt és Bogatin Attila

Korábbi alkalmainkon a pénzügyeink kezeléséhez szorosan kapcsolódó témákat tekintettünk át. Jelenlegi témakörünk távolabbról közelít, de az előadásokból egyértelműen kiderül majd, hogy a kapcsolat valós és nagyon is aktuális.

Az emberek többsége olyan munkára vágyik, amely képzettségének és érdeklődésének megfelelő és pénzügyileg is kielégítő. Ez azonban még korántsem elegendő ahhoz, hogy feladatainkat örömmel, elkötelezetten és elhivatottsággal végezzük.

Ha a munkánkra nem csupán állásként, vagy pénzkereseti forrásként, hanem hivatásként, szerencsésebb esetben „elhívásként” tekintünk, alapjaiban változtatja meg munkanapjainkat, sőt személyiségünket is formálhatja.

Dr. Amy Wrzesniewsky, a Yale School of Management professzora évek óta kutatja a munka értelme, a szervezeti magatartás, a munkahelyi boldogság témaköreit.

Szerinte az emberek háromféleképpen tekinthetnek a munkájukra. Vannak, akik számára a munka csupán egy állást jelent. A karrierorientációval rendelkező dolgozóknak a legfontosabb a szakmai fejlődés, míg a hivatásorientációval (elhívással) rendelkezőket belső motiváció hajtja a munkában, s úgy érzik, a munkájukkal jobbá tehetik a világot.

A Biblia munkáról szóló üzenetei is összecsengenek a fenti állításokkal. Rávilágít a munka becsületére, Isten és a mi szerepünkre, felelősségünkre munkáltatóként vagy munkavállalóként, s arra, milyen fontos, hogy munkánkban megtaláljuk Isten elhívását. Ott, ahol éppen vagyunk.

A téma elméleti és gyakorlati aspektusait Dr. Szalai Zsolt és Bogatin Attila ismerteti majd:
- Munka-hivatás-elhívás
- Keresztény munkáltató és munkavállaló a gyakorlatban


Ezt követően lehetőség lesz az elhangzottak megvitatására.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Compass Club alkalmain a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A Keve Társaság örömmel fogad el támogatást működésének és szolgálatainak fenntartására.

Az online beszélgetést a Zoom alkalmazás segítségével bonyolítjuk majd. Használata résztvevői oldalról nagyon egyszerű - tulajdonképpen egy előzetesen megküldött link megnyitásával történik a csatlakozás - és teljes mértékben biztonságos. Akár egy mobiltelefon is megfelelő lehet a részvételhez.


A regisztráció elengedhetetlen a csatlakozáshoz, a szükséges linket csak a jelentkezőkkel tudjuk megosztani. Akik igénylik, a zoom használatáról részletes instrukciókat küldünk. A jelentkezéseket november 18-án 17 óráig tudjuk fogadni.

Regisztrálni az alábbi linken elérhető regisztrációs íven vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is lehet.


Regisztráció