MInden évben februárban kerül megrendezésre a Compass Európa konferenciája, mely során személyesen találkozhatunk a szolgálatban aktív testvérekkel Európa sok országából. Tavaly több, mint száz fő volt jelen 20 országból.

A személyes találkozások mellett a konferencia másik nagy élménye látni és megtapasztalni, hogy Isten a Compass szolgálaton keresztül hogyan változtatja meg emberek életét Európa szerte.

2021. februárjában a jelenlegi járványhelyzet miatt személyes konferenciára nincsen lehetőség, ezért online alkalom lesz másfél napban. Úgy gondoljuk, hogy ez egy kiváló lehetőséget adhat számunkra, hogy részt vegyünk a konferencián, ami egyébként nehezebb lenne az utazás ideje és költsége miatt.

Nemzetközi Compass szolgálatunk számos vezetőjének előadását és bizonyságtételét hallhatjátok élőben és emellett lehetőség lesz a szolgálatban aktív testvérek megismerésére is a kiscsoportos foglalkozások során.

Örömmel jelezzük, hogy az előadások magyar nyelvű szinkrontolmácsolással is elérhetők lesznek. Ez a lehetőség minimális többletköltséget jelent, de sokak számára nagy segítség lehet.

A szinkrontolmácsolás ára 40.000 Ft, amely a jelentkezők között egyenlő arányban kerül elosztásra. Minél több jelentkező van, a tomácsolás egy főre eső költsége annál kedvezőbb. 5 fő jelentkezése esetén ez 8.000 Ft plusz költséget jelent.

Amennyiben szeretnél részt venni a konferencián magyar nyelvű tolmácsolással, kérjük, hogy az alábbi linken elérhető nyilatkozattal jelezd ezt felénk, hogy a részletek és a pontos költségek megbeszélése ügyében felvehessük veled a kapcsolatot.

Szeretnék részt venni a konferencián magyar nyelvű tolmácsolással

​A konferencia részletei és a jelentkezési lehetőség az alábbi linken érhető el:


Compass Európa konferencia