Valljuk, hogy a bibliai elveket nem csak személyes életünkben kell alkalmaznunk, de az üzleti életben, munkánkban, vállalkozásunkban, vezetői feladatainkban is. A Vezetői Műhely olyan programsorozat, melyen egy vacsora mellett különböző üzleti témákat vizsgálunk meg és megismerhetjük azt is, hogy a Biblia erről milyen elveket vall.

Célja, hogy a felkért előadó által felvetett témát fehér asztalnál továbbgondoljuk személyes életünkre, munkánkra, vállalkozásunkra vonatkozóan. Így egymás gondolatai által mindannyian épüljünk, s új tapasztalatokat szerezzünk, melyek hozzájárulnak munkánk, vállalkozásunk sikeresebbé tételéhez.

Állandó tanulásra kötelezzük el magunkat, gyorsan változó világunkhoz és a változások kezeléséhez mindig korszerű tudásanyaggal, módszertannal felvértezve. Egymás tapasztalataiból is tanulva, interakcióban működünk együtt.

A Vezető Műhely egy-egy rendezvényén sok üzletemberrel, vállalkozóval, vezetővel találkozhat. Szeretettel várunk mindenkit világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül. Különösen örülünk, ha olyan vezetőket és üzletembereket láthatunk vendégül, akik nem keresztény hívő emberek, de nyitottak egy-egy üzleti témát ebből a perspektívából megvitatni.

A rendezvények légköre minden esetben nyitott, pozitív, támogató és inspiráló, az elméleti tudáson túl lehetőséget nyújt az eszmecserére és kapcsolatépítésre is.


Általában két-három Vezetői Műhelyt szervezünk évente. Ha érdeklődik az üzleti vacsorák iránt, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre és kísérje figyelemmel programjainkat, meghívóinkat.