Örömmel és szeretettel hívunk a KEVE Társaság Compass - Isteni pénzügyek szolgálata kiscsoportos koordinátori képzésére.

Isten Igéje nagyon sokat tanít bennünket pénzügyeink biblikus kezelésére, Pál apostol pedig arra hív minket, hogy amit tanultunk, adjuk is tovább embertársainknak: „És amit tőlem hallottál sok tanú előtt, azokat add át megbízható embereknek, akik mások tanítására is alkalmasak lesznek.” (2Tim 2,2).

A Compass alapítója, Howard Dayton “Számít a pénzed!” című könyvében található ismeretekre építve a Keve Társaság Compass csapata rendszeresen szervez 9 hetes Compass tanulmánysorozatot, melyen keresztül - a visszajelzések alapján - Isten komoly változást visz véghez a résztvevők hitéletében, anyagi ügyeiben, de még kapcsolataiban is. A tanulmánysorozatot követően néhányan úgy döntenek, hogy gyülekezetükben, ismerős közösségükben továbbadják a megtanultakat.

Compass koordinátori képzésünk azoknak szól, akik fontosnak érzik és szívesen osztanák meg környezetükben a pénzügyek kezelésére és a sáfárságra vonatkozó bibliai alapelveket.

A kétalkalmas képzést Bogatin Attila és Szalai Zsolt, a Compass szolgálat társvezetői moderálják és online formában, a zoom alkalmazás segítségével tartjuk.

Az alkalmak időpontjai:

2022. november 17., csütörtök, 18.30-20.00
2022. december 1., csütörtök, 18.30-20.00

Ha valaki még nem végezte el a kilencrészes Compass kiscsoportos bibliatanulmányozó kurzust, akkor a koordinátori képzésen való részvételt nagymértékben segíti a Számít a pénzed című könyv elolvasása. A könyv a KEVE Társaság honlapjának webáruházában ITT érhető el.

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melynek határideje 2022. november 14. hétfő.

Szeretettel várjuk regisztrációdat!

Regisztrálok

 

Üdvözlettel,

 

Bogatin Attila és Szalai Zsolt
a magyarországi Compass Szolgálat társvezetői