Éppen nyolc éve, 2014. tavaszán indult el Magyarországon az első Compass csoport a "Számít a pénzed" könyv és munkafüzet megjelenésével egyidőben.

Hálásak vagyunk, hogy azóta nagyon sok testvérünk használhatta ezeket a kiadványokat a kilenchetes Bibliatanulmányozó sorozat segítségével és nagyon sok megváltozott életnek lehettünk mindannyian tanúi a biblikus pénzügyi elvek megértése és megélése gyümölcseként.

A Compass nemzetközi csapata folyamatosan fejleszti a szolgálat tartalmait. Örömünkre szolgált, hogy két évvel ezelőtt útjára bocsáthattuk tinédzserek számára készült hathetes, digitális munkafüzetet. Idén pedig szeretnénk egy olyan könyvvel megjelenni, amely segíthet mindenkit, aki szeretne még jobban elmélyülni a témában és akár másokat is segíteni ebben az utazásban.

Financial DiscipleshipA szerző Peter Briscoe barátunk, aki már 30 évvel ezelőtt is aktív részese volt a KEVE Társaság megalapításának, hosszú ideig a Compass Europe elnökeként szolgált és ma is aktív előadó konferenciákon és műhely alkalmakon. A könyv címe Tanítványság a pénzügyek területén (Financial Discipleship).

Az angol nyelvű kiadáshoz a következő ajánló készült:
Ez a könyv meghívás arra, hogy csatlakozzunk Jézushoz a pénzügyi tanítványság izgalmas útján. A tanítvány olyan személy, aki folyamatos, életet megváltoztató kapcsolatban áll Jézus Krisztussal, és aki örömmel osztja meg másokkal, amit megtanult. A tanítványság a pénzügyek területén azért olyan fontos, mert amit a pénzünkkel teszünk, az tükrözi a szívünk prioritásait. Jézus azt mondta: „Ahol a kincsed van, ott lesz a te szíved is."

A tanítványnak a pénzügyek területén világos elképzelése van arról, hogy Krisztus minden követője minden nemzetben hűségesen Isten pénzügyi elvei szerint él életének minden területén, mind személyesen, mind munkájában, családjában és közösségében. Azt akarja, hogy krisztust bensőségesebben ismerje meg, hogy szabadon szolgálhasson, és segítsen finanszírozni az egyház munkáját.

A könyv egyik fejezetét lefordítottuk, melynek címe: Miért beszélünk tanítványságról a pénzügyek területén? ITT olvasható.

A könyv lefordításához és nyomdai előkészítéséhez hirdetünk meg adakozási lehetőséget, melynek teljes összege 611 000 Ft. Már két természetbeni adományt kaptunk, egy fordítási munkát segítő szoftvert, mely lehetővé tette a költségek csökkentését és a lektorálást, mint térítésmentesen elvégzett munkát. Az adakozás meghirdetett összege ezen felajánlásokon felüli költségek fedezését szolgálja.

Köszönjük, ha imádságban végiggondolod, hogy bármekkora összeggel tudod-e most segíteni ennek az újabb kiadványnak a megjelentetését. Megköszönjük azt is, ha személyes ajánlással elküldöd annak ezt a levelet, akit érdekelhet ebben az adakozásban való részvétel. Természetesen minden adományozó részére felajánlunk egy tiszteletpéldányt a megjelent könyvből.

Adományt eljuttatni hozzánk átutalással a CIB Banknál vezetett 10700206-24320601-51100005 számú számlára (megjegyzés: Céladomány könyvkiadásra), vagy bankkártyával a következő linkre kattintva lehet:

Adományozok

„És amit tőlem hallottál sok tanú előtt, azokat add át megbízható embereknek, akik mások tanítására is alkalmasak lesznek.” (2Tim 2,2)

Áldással és üdvözlettel,

Bogatin Attila  és Szalai Zsolt
a Compass szolgálat vezetői​