A képzésen előadó szakemberek

TJ Fnykp4Dr. Tomka János – villamosmérnök és mérnöktanár, gazdálkodás- és szervezéstudományokból szerzett PhD fokozatot, 2021-ben habilitált. 1993−2014 között a KPMG-nél dolgozott felső vezetői beosztásokban. A Pünkösdi Teológiai Főiskola Vezetéstudományi Tanszékének vezetője. Az MTA Tudásmenedzsment Munkabizottsága, a Magyar Mérnökakadémia és a Menedzserek Országos Szövetségének tagja. A Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága (KEVE) tagja, 1994−2004 között elnöke. Számos előadást tartott, cikkeket és könyveket írt többek között a Biblia és a vezetés kapcsolatáról. 2018-tól a Pesthidegkúti Református Gyülekezet presbitere. Nős, felesége építészmérnök, három felnőtt gyermekük és három unokájuk van.

Illssy JnosDr. Illéssy János − hazai mérnöki (MSc) és amerikai pénzügyi (MBA, PhD) tanulmányai után az elmúlt közel két évtizedben pénzügyi felső vezetői, CFO feladatokat látott el. 2008 óta saját tanácsadó cégének keretein belül folytat vállalati pénzügyi tanácsadást és MBA szintű oktatást magyar és külföldi egyetemeken. A Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaságának 3 terminuson keresztül volt elnöke, és ma is aktív tagja. Társvezetője a Gerlóczy üzleti reggeli szolgálatnak. Nős, három gyermeke van, Piliscsabán él.

ZsoltDr. Szalai Zsolt − hazai és angliai tanulmányait követően az elmúlt 2,5 évtizedben felső vezetői feladatokat látott el a hazai és külföldi bankszektorban, valamint tőkebefektető társaságokban. Jelenleg saját tulajdonú cégében üzletviteli tanácsadó. Karrierje során kiterjedt tapasztalatot szerzett vállalatfinanszírozási, tőkepiaci, projektfinanszírozási és innováció menedzsment területeken. Vendég oktató a Pünkösdi Teológiai Főiskolán, a Károli Gáspár Református Egyetemen és a Bakke Graduate University-n. 2016 óta a Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaságának elnöke, a Compass, Isteni pénzügyek szolgálat társvezetője. 2018 óta a Szentendrei Református Gyülekezet főgondnoka.

Nős, két felnőtt gyermeke van, Szentendrén él.