Heizer Tamás 

a Barnabás Csoport igazgatója

Görgényi

 

 

 

 

 

 

 

 

Tamás egy szeretetre méltó feleség férje, 2 fiú és 1 lány büszke édesapja, és egy unoka elvarázsolt nagypapája. Tizenöt évet szolgált lelkipásztorként, jelenleg a Barnabás Csoport vezetője, munkatársaival az az elhívásuk, hogy az ősi barnabási örökséget vigyék tovább a 21. század kihívásai között, felekezetközi és nemzetközi missziós hálózat keretein belül. Lelkipásztorokat, vezetőket, elöljáró csapatokat támogatnak jövőkép és stratégia alkotó műhelyekkel, kompetencia fejlesztő tréningekkel, lelkigyakorlatokkal, de személyes kísérés különböző műfajaival is (coaching, mentoring, lelkivezetés stb.).

Tamás baptista lelkipásztor, teológiai tanulmányait a Baptista Teológiai Akadémián folytatta, majd okleveles menedzsment szakértő diplomát szerzett a Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen (Corvinus). Szeret túrázni, kerékpározni, olvasni, zenét hallgatni (Jazz és Klasszikus) és a jó filmeket.

 

Benkő Norbert 

a Bosch Csoport projektvezetője

Parkoló rendszerek fejlesztése a Bosch csoport mobilitási üzletágánál

 Szabados

 

 

 

 

 

 

 

Benko2

Norbert mérnök, projektvezető. A projektjei új termékek, termelő folyamatok, vagy gépjárműbe integrált funkciók kifejlesztésére irányulnak; azokat nemzetközi, multi-kulturális közegben hajtja végre; kutatás-fejlesztési és innovációs csapatokat vezet. Tapasztalatokat szerzett a mátrix szervezetben való együttműködésben a következő vállalatoknál: Bosch, General Electric, MOL és Philips.

Református, a Veresegyházi gyülekezet tagja, ott pót-presbiterként a műszaki-informatikai bizottságban vesz részt, a pandémia alatt elkezdett videós közvetítések egyik kidolgozója.

Frissen végzett borászként büszke a mátrai olaszrizlingjére.