Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk, jelenleg online formában, melyre világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket. Az online forma lehetőséget biztosít, hogy lakóhelytől függetlenül bárki csatlakozhasson az üzleti reggelikhez.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Érdi reggeli 2019 2Következő reggelinket  2020. december 9-énonline formában tartjuk, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! A virtuális térbe invitáljuk önöket „személyes” találkozásra. (Részletek a meghívó végén.) 

 

Téma:   A bölcsesség tesztje


Témavezető: Tomka János

 

„Aquinói Szent Tamás fölteszi a kérdést: mely készségeink teszik önmagáért jóvá a cselekedeteinket úgy, hogy amikor általuk cselekszünk, jó emberré válunk, még akkor is, ha valamely körülmény folytán a konkrét cselekedet nem is éri el a kitűzött célt? Ő négy ilyen készségeket nevezett meg és ezeket hívta sarkalatos… erényeknek.” (Helen J. Alford – Michael J. Naughton: Menedzsment, ha számít a hít; Kairosz, 33. oldal)

Az Aquinói-féle négy sarkalatos erény: gyakorlati bölcsesség (okosság), igazságosság, mértékletesség, bátorság. A december 9-i reggelin ezek közül az első lesz a témánk.

- Mi a bölcsesség lényege?
- Mire vonatkozik a bölcsesség?
- Mi jellemzi a bölcs embert?
- Tanulható-e a bölcsesség?

A kérdésekről való beszélgetés után egy bibliai bölcsességtesztet fogunk szemügyre venni.
 

Hívjuk, beszéljük meg együtt!

 

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyel a pontos érkezésre! Ez a virtuális térben is fontos.)


A részvétel ingyenes, az alábbi jelentkezési űrlapon tud regisztrálni. 

A rendezvény a  Zoom alkalmazás segítségével zajlik, a csatlakozás az előzetesen megküldött link megnyitásával történik és teljes mértékben biztonságos. 

Szeretettel várjuk!

Jelentkezési űrlap

A KEVE érdi szervezőcsapata nevében üdvözlettel,

Hajdú Sándor és Szabó Iván