TTF header new2 0„Jó volna, ha lenne egy üzleti iskola, ahol olyan dolgokat lehetne tanulni, amelyeket nem tanítanak az üzleti iskolákban.”

Charles Handy

 

 
Kik vagyunk valójában? Kik vagyunk akkor, amikor senki sem lát? Mi mutatja meg lényünk lényegét?

Vannak olyan témák, amikről nem csak érdemes gondolkodni, de amelyekről elmélkedni szinte kötelező. Ezek az élet igazán lényeges kérdései.

S vannak nagy gondolkodók, akiknek megfogalmazott, papírra vetett, s az utókorra hagyott gondolatai képesek változásokat generálni, életeket átformálni, akár életre szóló és életbe vágó változásokat elindítani.

A The Trinity Forum együtt gondolkodásra, párbeszédre hívja a résztvevőket, legfőbb célja a gondolkodó vezetők és a vezető gondolkodók összekapcsolása.

Szeretettel hívjuk, csatlakozzon hozzánk Ön is a 2021. október 2-án tartandó Trinity Forumra, melynek központi témája :

Amikor senki sem lát - A jellem fontossága egy olyan korban, amikor a megjelenés számít


puzzle2A fenti címet viselő gondolatgyűjtemény segítségével vizsgáljuk majd a kapcsolatot a jellem és a vezetői pozíció között, valamint azt, mi lehet az ellenszere korunk jellembeli válságának. A történelem jelentős vezetőinek jellemét vizsgálva jobban megismerhetjük sajátunkat is.

 

Az „Amikor senki sem lát” olyan olvasmányokat tartalmaz, amelyek igen gyakorlati módon segítenek feltárni azt a kérdéskört, amely a jellemünket övezi – lényünk magjának a valóságát, azt hogy kik és mik is vagyunk akkor, amikor senki sem lát. Kevés kérdés van a modern világban, mely fontosabb lehetne ennél az egyén és társadalom szemszögéből egyaránt.

Tartson velünk, ismerje meg a nagy gondolkodók és önhöz hasonló, gondolkodó vezetők véleményét a jellem fontosságáról. Szeretettel várjuk!

 

Jelentkezési lappal regisztrálok                   Részvételi jegy vásárlásával regisztrálok

Bővebben a The Trinity Forum szolgálatról