Dr. Scharle Péter

Scharle Péter (1940) építőmérnök, mérnök-matematikus, dr.habil. Szerkezettervező és kutató (1963-1984), fejlesztési programokat irányító kormánytisztviselő (1985-1998), egyetemi tanár (Széchenyi István Egyetem, 1998-2010), prof. emeritus (2010-).
Szakmai tevékenysége (könyvek, tanulmányok, előadások) az épített infrastruktúra fejlesztésével összefüggő műszaki és közéleti kérdésekhez kapcsolódik. Tudományos, egyetemi és kamarai testületek tagja, választott tisztségviselője. A Magyar Pax Romana tagja (2004-2010 elnöke), a KEVE Társaság tagja (2007-2013 alelnöke). A laikus keresztény életvitel kérdéseivel foglalkozó magvasabb írásait a MPR több konferencia-kiadványa, a Mérleg, a Studia Wesprimiensa és az Egyházfórum közölte. Három gyermeke, öt unokája van.

 

Dr. Illéssy János

Illssy JnosÜzleti tanácsadó, egyetemi oktató, és a Ventil Kft. gazdasági igazgatója. Szakmai pályafutásának főbb állomásai: Pannonplast pénzügyi vezérigazgató-helyettes (1996-2001); BNP Paribas Hungária Bank ügyvezető igazgató (2001-2003); BorsodChem pénzügyi vezérigazgató-helyettes (2004-2007). Okleveles villamosmérnök (Budapesti Műszaki Egyetemen, 1987), MBA és PhD (University of Pittsburgh, 1991 és 1998). 25 éve oktat vállalati pénzügyet magyar és külföldi egyetemek MBA programjaiban. 2004 és 2013 között három terminuson át a KEVE elnöke, jelenleg is több szolgálatában aktív. A GLS Nemzetközi Vezetői Konferencia magyarországi társvezetője. A Trinity Forum itthoni indulásától fogva a program moderátora. Feleségével, Orsolyával Piliscsabán él; három gyermekük: Kristóf, Dorottya és Johanna.

Dr. Zahuczky Katalin

Zahuczky KatalinGyermekgyógyász, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos vagyok. A miskolci Gyermekegészségügyi Központban kezdtem a munkámat 30 éve és dolgozom azóta is. 2014-től a Gyermekrehabilitációs Részleget vezetem, ahol elsősorban fogyatékossággal élő gyermekek és családok életminőségén szeretnénk javítani. "Mellékállásban" házi gyermekorvosként is dolgozom.Óraadó tanárként a Miskolci Egyetemen oktatok, részt veszek gyermekrehabilitációs szakorvosok szakvizsgáztatásában. Három lányom van.
A Trinity Fórumon keresztül ismerkedtem meg a KEVE-vel.Osztályvezetöi munkámhoz szerettem volna olyan útmutatást és ötleteket gyűjteni, amiket nem tanítottak az egyetemen.De ennél sokkal többet kaptam ott:széles látókörű és érdeklődésű, a legkülönfélébb munkaterületeken dolgozó értékes emberekkkel jó hangulatban eltöltött órák után, az élet fontos kérdéseivel foglalkozó elgondolkodtató olvasmányok átbeszélgetése után iránymutatást az "élet"-em helyes vezetéséhez.