ttfjun1

Mert nem a puszta létben rejlik az emberi élet titka...

„Végső soron csakis az a
„lényegi” ad jelentőséget nekünk,
amelyet megtestesítünk,
és ha nem testesítjük meg,
akkor hiábavaló az életünk.”
C. G. Jung

Szeretettel hívjuk a soron következő Trinity Forumra, amelynek alapjául az „Az Élet vállalkozása” című curriculumot választottuk. A rendezvényen nem kisebb témát veszünk górcső alá, mint az emberi élet értelmét.

Az egynapos alkalom tartalmas beszélgetések, illetve viták lehetőségét kínálja nyitott, sokszínű társaságban egy kiválóan megszerkesztett szöveggyűjtemény és a felkészült moderátorok segítségével. A jelentkezőkkel előre megosztott, gondolatindító szemelvények alapján ezúttal a céltudatos élet kihívásait járjuk körül.

Ez a kérdéskör előbb vagy utóbb mindannyiunk életében fontossá válik. Keressük a dolgok értelmét, az emberi élet értelmét általában, - és ami talán a legégetőbb - szeretnénk megtalálni a célt, az értelmet a saját életünkben.

Együtt gondolkodásra hívjuk. Az élet vállalkozása c. szöveggyűjtemény feldolgozásával, megvitatásával, mások véleményének megismerésével és saját gondolataink szavakba öntésével remélhetőleg közelebb kerülünk majd ennek a nem mindennapi, mélységeket és magasságokat is magába foglaló témának a megismeréséhez, önmagunk és céljaink megértéséhez.

A témához készült gazdag szöveggyűjteményből válogatva 8 fejezetet beszélünk át az alábbi aspektusokhoz kötődően: A végső Miért, Változtatni a világon, A keresés próbatételei és diadalai, Ideje van a számvetésnek, Jó véget érni. „Az Élet vállalkozása” curriculum vonatkozó szemelvényeit a fórum kezdete előtt pdf. formában eljuttatjuk a résztvevők számára, hogy legyen idejük átolvasni, a témákon elmélkedni.

A fórum tartalmas beszélgetéseit 2 moderátor segíti:
Dr. Bernhardt Dóra és Dr. Illéssy János

Formátum: egynapos, személyes fórum
Időpont: 2024. június 1. szombat, 9-16.30 között
Helyszín: A KEVE Társaság irodája (1088 Budapest, Gutenberg tér 2., Blaha Lujza térnél)
Részvételi díj: 8.000 Ft/fő, amely a szöveggyűjteményt is magában foglalja

Jelentkezési határidő: 2024.05.21., illetve a kiscsoportos létszám beteltéig

Jelentkezni az alábbi linken lehet:

REGISZTRÁLOK

A The Trinity Forum egyik vezérgondolata, hogy a vízióval rendelkező és elkötelezett egyének meghatározó befolyással lehetnek korukra. Hiszünk abban, hogy minden egyes ember véleménye, döntései számítanak. Az inspiráló beszélgetéseket mindig az élet egy-egy olyan nagy kérdése köré szervezzük, mint például küldetés, szenvedés, bűn és erény.

A The Trinity Forumról bővebben ITT olvashat

Tartson velünk júniusi egynapos alkalmunkon, ismerje meg a nagy gondolkodók és gondolkodó vezetők, Önhöz hasonló választ keresők véleményét küldetésről, hitelességről, iránymutató életpéldákról!


Szeretettel várjuk!

Üdvözlettel,

a Keve Társaság TTF szolgálatának munkatársai