kozelgo02

Közelgő rendezvények

Compas Club

Compass szolgálatunk célja, hogy felhívja a figyelmet a Biblia jövedelemszerzésről, megtakarításról, hitelről, adakozásról szóló üzeneteire.

Szeretettel hívjuk, csatlakozzon hozzánk a Keve Társaság "Compass - Isteni pénzügyek" szolgálati ága rendezvény sorozatának, a Compass Clubnak következő alkalmára, melyet 2023. június 1-én online formában tartunk.

Témánk: A végrendelet készítése

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ és regisztráció


Üzleti reggelik

Üzlet reggeli sorozatunk új helyszínnel bővült, 2023. februártól Szentendrén ismét elindítottuk a reggeli üzleti beszélgetéseket.  

A KEVE reggelik kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetések egy megadott téma körül – olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó vezetők és üzletemberek között, akik készek a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteiről eszmét cserélni. A KEVE Társaság világnézeti hovatartozástól függetlenül várja vendégeit reggelijeire.

Következő reggelinket 2023. június 5-én, hétfőn tartjuk 7:30-tól, amelynek témája: Generációk a munkahelyen - lehetőség vagy nehézség Témavezető  Móricz János

Szeretettel várjuk! 

Bővebben a szentendrei üzleti reggeliről

2023. június 9-én 7:30-tól pedig az Online Üzleti Reggeli beszélgetések következő alkalmára invitáljuk, mely a nyári szünet előtti utolsó alkalom lesz. Ezt követően legközelebb szeptemberben folytatjuk majd online üzleti reggeli sorozatunkat.

Bővebben az online üzleti reggeliről

 

Az üzleti reggelikről


Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Aktualitások dióhéjban

A KEVE Társaság podcast sorozata

2022. augusztusában útjára indítottuk a "Vezetés, mint szolgálat" című podcast sorozatot, ahol vezetésről, hitről, közösségről beszélgetünk meghívott vendégekkel és a szolgálati ágak vezetőivel. Az epizódok ITT meghallgathatók. 

 

cs

Scharle Péter


scharle peeter foto

Szomorúan tudatjuk, hogy Scharle Péter testvérünk 2022. október 17-én hazatért teremtő Urához. Péter társaságunk egyik aktív tagja, hűséges szolgatársa és egy ciklusban alelnöke is volt. Halálával újabb pótolhatatlan űrt hagyott a Keve Társaságban is. Nagyon fog hiányozni tudása, szolgálatkészsége, szeretetteljes személyisége. 

Imádságban hálát adunk Urunknak Péter életéért, szolgálatáért.

A közelmúltban róla készült videó ITT tekinthető meg.

 

cs

  

 
 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!

„Amit mond az ember, annak a gyümölcséből lakik jól, és amit tesz az ember, azt fizetik neki vissza.” (A példabeszédek könyve 12, 14)

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a felhasználói fiókjához tartozó e-mail-címet. Felhasználónevét meg fogjuk küldeni az e-mail-címére, amennyiben megtaláljuk az adatbázisunkban.