kozelgo02

Közelgő rendezvények

PTF-Keve Vezetői Párbeszéd

A Pünkösdi Teológiai Főiskola és a KEVE Társaság szeretettel meghívja Önt a „Vezetői Párbeszéd” című közös sorozatának következő találkozójára!

A műhelybeszélgetés témája: „Generációs kérdések a vezetésben”. Időpont: 2024. március 7. csütörtök, 17:00-19:00. 

A műhelybeszélgetés vendégei: 

- Dr. Bőgel György, közgazdász, számos szakkönyv, tanulmány és cikk szerzője,  Professor emeritus Középeurópai Egyetem (CEU)

- Füzi Ákos, mérnök-közgazdász és energetikai szakközgazdász, Navitasoft Zrt. alapítója és vezérigazgatója, Bilingual Nonprofit Kft. és a Lelkész.com portál tulajdonosa

- Szomor Balázs, pénzügyőr százados, Vállalkozó, a Szomor Méhészet alapítója és vezetője

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ a rendezvényről


Üzleti reggelik

A KEVE reggelik kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetések egy megadott téma körül – olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó vezetők és üzletemberek között, akik készek a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteiről eszmét cserélni. A KEVE Társaság világnézeti hovatartozástól függetlenül várja vendégeit reggelijeire.

Szentendrén havonta egy alkalommal az Offline Centerben beszélgetünk előre meghirdetett témákról. Legközelebb 2024. március 4-én találkozunk ismét. Téma: Van-e helye a munkahelyünkön a hitünkről beszélni? Témavezető: Bódog Norbert

 

Bővebben a szentendrei üzleti reggeliről

 

2024. március 1-én folytatódik az Online Üzleti Reggeli beszélgetéssorozat is. Témája: Határaink, határtartás vs. komfortzónából való kilépés. Témavezető Ferenczi Réka lesz. 

Bővebben az online üzleti reggeliről

 

Szeretettel várjuk! 

 

Az üzleti reggelikről


Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Aktualitások dióhéjban

Keve Akadémia - "Értékvezérelt vezetés" képzés indul

A magyar gazdasági, politikai és egyházi élet megújulásának alapja, hogy legyen elég elkötelezett, felkészült és Jézus tanítását követni akaró vezető, akik a korábbi generációk tapasztalataival, valamint a modern üzleti tudományok ismereteinek felhasználásával képesek betölteni vezetői feladatukat.

Ennek fontosságát felismerve indította el a KEVE Társaság 2016-ban Keresztény Vezetői Akadémiáját, mely jelenleg két, egymásra épülő, összesen 20 alkalmas, kétéves kurzust foglal magában Értékvezérelt vezetés és Elkötelezett vezető címmel. 2023. szeptemberétől indul az "Értékvezérelt vezetés" kurzus, melynek interaktív képzési alkalmai havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre szerdai napokon, 18 órai kezdéssel.


A kurzus fő témakörei:
- Sáfárság
- Tervezés és megvalósítás
- Személyes vezetés

Bővebb információ a képzésről


A KEVE Társaság podcast sorozata

Társaságunk "Vezetés, mint szolgálat" című podcast sorozatában vezetésről, hitről, közösségről beszélgetünk meghívott vendégekkel és a szolgálati ágak vezetőivel. Az epizódok ITT meghallgathatók. 

 

cs

 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!

„Tartsátok becsületbeli dolognak, hogy csendesen éljetek, tegyétek a magatok dolgát, és saját kezetekkel dolgozzatok, ahogyan elrendeltük nektek. A kívülállók iránt tisztességesen viselkedjetek, és ne szoruljatok rá senkire.” (Pál első levele a tesszalonikaiakhoz 4, 11-12)

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a felhasználói fiókjához tartozó e-mail-címet. Felhasználónevét meg fogjuk küldeni az e-mail-címére, amennyiben megtaláljuk az adatbázisunkban.