Örömmel hívjuk ismét a Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága (KEVE Társaság) kedvelt beszélgetős szentendrei reggelijére, amelyet a hónap első hétfőin tartunk.

A KEVE reggelik kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetések egy megadott téma körül – olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó vezetők és üzletemberek között, akik készek a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteiről eszmét cserélni. A KEVE Társaság világnézeti hovatartozástól függetlenül várja vendégeit reggelijeire.

Következő reggelinket 2023. december 4-én, hétfőn tartjuk, amelyre nagy szeretettel várjuk!

Érkezés: 7:30 - 7:45 között, reggeli: 7:45 - 9:00
(Kérjük, figyeljenek a pontos érkezésre!)

Helyszín: OFFLINE CENTER (Szentendre, Ady Endre út 6/b)
(A részvétel visszajelzéshez kötött. Részletek alább.)

Téma: Szervezeti válsághelyzetek kezelése keresztény vezetőként

Témavezető: Kákai Zoltán, korábban bankoknál, kockázati tőkealap-kezelőnél dolgozott vezetőként, jelenleg pedig egy ipari-szolgáltató és egy szoftverfejlesztő cégnél ügyvezető

Nemigen van szervezet, amely időnként ne élne meg válsághelyzeteket. Van, hogy ezek belső- vagy külső tényezőkre vezethetők vissza, de sok esetben mindkettőre. Vezetőként a válságkezelés során általában egy összetett érdekrendszert kell szemünk előtt tartani, amiben párhuzamosan megjelenhetnek ügyfelek, alkalmazottak, tulajdonosok vagy fenntartók, szállítók, partnerek akár egymásnak ellentmondó szempontjai, igényei is. Sok esetben elkerülhetetlen egyes érdekek valamilyen szintű sérelme.

- Milyen jól sikerült vagy éppen félrecsúszott válságkezelési példákat tudunk mondani a saját tapasztalataink alapján?
- Az mitől volt sikeres vagy csúszott félre?
- Milyen alapelvek, értékek segíthetnek egy keresztény vezetőt válságkezelés során?

 

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Kérjük, részvételi szándékát szíveskedjék névvel visszajelezni az alábbi linken:

REGISZTÁRCIÓ

Vagy jelentkezését juttassa el a szervezőkhöz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy a (30) 345-0365 telefonszámra. Lemondás esetén kérjük, legyen szíves ugyanezen csatornákat igénybe venni!

A KEVE Társaság szentendrei szervezőcsapata nevében üdvözlettel:

Bódog Norbert                                         
szervező