Örömmel hívjuk ismét a Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága (KEVE Társaság) kedvelt beszélgetős szentendrei reggelijére, amelyet a hónap első hétfőin tartunk.

A KEVE reggelik kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetések egy megadott téma körül – olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó vezetők és üzletemberek között, akik készek a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteiről eszmét cserélni. A KEVE Társaság világnézeti hovatartozástól függetlenül várja vendégeit reggelijeire.

Következő reggelinket 2024. április 8-án, hétfőn tartjuk, amelyre nagy szeretettel várjuk!

Érkezés: 7:30 - 7:45 között, reggeli: 7:45 - 9:00
(Kérjük, figyeljenek a pontos érkezésre!)

Helyszín: OFFLINE Center (Szentendre, Ady Endre út 6/b)
(A részvétel visszajelzéshez kötött. Részletek alább.)

Téma: Több generáció egy munkahelyen, generációváltások a vezetésben, a vállalkozások tulajdonlásában, a családban

Témavezető: H. Kovács Judit, közgazdász; PCC coach; szervezetfejlesztési tanácsadó; válságmenedzser; a KEVE Társaság vezetőségének több ciklusban is tagja;

Tulajdonképpen hány generáció is él egymás mellett egy országban, egy kisebb közösségben vagy egy családban, hogyan viszonyulnak egymáshoz, hogyan érthetnék meg egymást egy harmonikus, kiegyensúlyozott élet reményében? Az elmúlt ötven-hatvan évben rohamtempóban változott meg szinte minden: az élet várható hossza, a társadalom korösszetétele, a jövőkép, de például a tisztelet fogalma, a várakozás jelentése, az információáramlás mértéke, csatornái vagy az agy leterheltsége is. Szakmák tűnnek el és bukkannak fel újak. Ennek az átalakulási folyamatnak az egyes korcsoportokra gyakorolt hatása jelentős, mert nem az van, ami eddig volt - és ez igen gyakran feszültségekhez vezet a különböző generációk között. 

Tényleg minden megváltozott? Hogyan éljük meg, hogyan érjük el, hogy a szülők, nagyszülők, gyerekek és unokák a családban, de a munkahelyi és az egyéb közösségekben is ne furcsa idegenként tekintsenek egymásra és hogy a generációk között gyakran fennálló repedésekből ne legyenek árkok vagy szakadékok, hanem sokkal inkább hidakat építsünk köztük, és az árkok fölé. 

- Milyen személyes - jó és kevésbé jó - tapasztalataid vannak a témával kapcsolatosan?

- Milyen megközelítés működött, mi nem?

- Milyen kihívásaid vannak a saját generációd helyzetét illetően?

- Milyen kihívásaid vannak a más generációkkal való – családi / munkahelyi kapcsolataidban?

- Mit mond a különböző generációk együttműködéséről nekünk a Biblia?

- Hogyan tudjuk értelmezni, alkalmazni ezt?

- Mi az, ami állandó ebben a folyamatban?

 

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Kérjük, részvételi szándékát szíveskedjék névvel visszajelezni az alábbi linken:

REGISZTÁRCIÓ

Vagy jelentkezését juttassa el a szervezőkhöz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy a (30) 345-0365 telefonszámra. Lemondás esetén kérjük, legyen szíves ugyanezen csatornákat igénybe venni!

A KEVE Társaság szentendrei szervezőcsapata nevében üdvözlettel:

Bódog Norbert                                         
szervező