2022. május 13-án folytatjuk a KEVE online kisreggelik sorozatot, melyre szeretettel hívjuk és várjuk.

 

Téma:  „Csapatmunka? Egyéni munka?”

 

Témavezető: Illéssy János

 

Mostani alkalommal is a KEVE Társaság által gondozott és terjesztett Monday Manna sorozat egyik korábbi, 2022. április 18-i írását beszéljük meg (ITT olvasható).

Témánk bevezetőjeként:

Bob Tamassy írásában a csapatmunka előnyeiről, biblikus eredetéről elmélkedik. Megemlít sok mai nap „divatos” fogalmat, pl. a „kreatív szinergiákat”, amikor a részek együtt többet eredményeznek, mint a részek egyszerű összege, vagy hogy „külön egyikünk sem olyan okos, mint együtt”, illetve hogy „a közös munka megsokszorozza erőnket”.

Egészen biztos, hogy nagyon sok igazság van abban, amit Bob mond (bibliai versekkel is alátámasztva), ezt mindannyian valószínűleg sokszor meg is tapasztaltuk.

Ugyanakkor Susan Cain, egy alapvetően introvertált, de nagyon kreatív hölgy arról beszél híres (30+ milliószor letöltött) TED előadásában, hogy bizonyos embereknek óriási szüksége van az elvonulásra, csendre, egyedüllétre, egyéni munkára – hogy utána osszák meg kiérlelt gondolataikat másokkal és dolgozzanak együtt tovább.

Mi melyik módszert tartjuk jobbnak? Melyiket követjük? Hogyan „keverjük” az egyéni és a csapatmunkát? Tudunk jó és rossz példákat felhozni szakmai, vezetési vagy magánéletünkből?

Gyertek, csatlakozzatok, beszéljük meg együtt:

 

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyel a pontos érkezésre! Ez a virtuális térben is fontos.)


​A részvétel ingyenes, az alábbi jelentkezési űrlapon tud regisztrálni. 

A rendezvény a  Zoom alkalmazás segítségével zajlik, a csatlakozás az előzetesen megküldött link megnyitásával történik és teljes mértékben biztonságos. 

Jelentkezési űrlap

 

Jó beszélgetést! Szeretettel várunk!

 

Az online üzleti reggelik szervező csapata