A világ ezt sugallja: Istennek nincsen szerepe abban, hogyan kezelem a pénzemet, és boldogságom attól függ, mennyire tudom elérni a kívánt életszínvonalat.

A Szentírás ezt mondja: Ahogy megismerjük és követjük a pénz kezelésének bibliai alapelveit, egyre közelebb kerülünk Jézushoz és megtanuljuk, hogyan legyünk elégedettek minden körülmény között.

 
 
 

 

A “Compass – Isteni pénzügyekTM” szolgálatunk küldetése, hogy alkalmassá tegyük az embereket, -  függetlenül életkortól, pozíciótól vagy pénzügyi jártasságtól, - hogy megtanulják, alkalmazzák és tanítsák Istennek a sáfárságra vonatkozó alapelveit, így Krisztust még bensőségesebben megismerjék, szabadon szolgálják, és a Nagy Missziói Parancs   (Mt 28,18-20) végrehajtásán munkálkodjanak életük minden területén, beleértve az anyagiakat is. Segítséget nyújt abban, hogy megismerjük a Biblia pénzzel és tulajdonnal kapcsolatos iránymutatásait, s hozzásegíti Krisztus követőit, hogy hűségesen alávessék magukat Isten sáfárságra vonatkozó alapelveinek életük minden területén.

Amennyiben szívesen olvasna a Compass- Finances God's way nemzetközi szolgálat európai tevékenységéről, kérjük látogassa meg honlapjukat, mely az alábbi linken elérhető: Compass - Finances God's wayTM

 

 

 

• Biblia és pénz? Nem furcsa párosítás? Nem azt hirdeti a Biblia, hogy az Isten emberei szegények? Vagy tán pont fordítva: hogy a Jézusban hívőket azonnal anyagi bőséggel is megáldja Isten? Törődött egyáltalán Jézus a vagyonnal, pénzzel, tulajdonnal?


• Van Istennek konkrét mondanivalója a hitelről? A jövedelemszerzésről, a megtakarításról, a költekezésről? Az adakozásról, az őszinteségről, a tanács-kérésről, vagy a fiatalok okításáról?
• Nem összeegyeztethetetlen dolgokról van szó, amikor a hitéletről és a pénzügyi életről együtt beszélünk? Hát nem a pénz minden rossznak gyökere?


Semmi sem lehetne távolabb az igazságtól! Isten a Biblia lapjain megdöbbentően sokat tanít a pénzen, tulajdonon, vagyonon keresztül.

 

Teremtőként és mindenek Tulajdonosaként ránk, emberekre bízza földi vagyonát – ezzel sáfári megbízatást adva nekünk az élet minden területére.
Az anyagiakat tekintve is bensőséges kapcsolatra törekszik velünk! Megtanít, hogy a pénzügyi problémák leküzdése elsősorban a lélekben dől el. Hogy anyagi gondokat nem lehet pénzzel megoldani. És hogy nem az számít, sokat vagy keveset kaptunk, hanem hogy hűségesek vagyunk-e vele vagy sem.
 

 

 

A KEVE Társaság saját gondozásában megjelentette a Compass alapítója, Howard Dayton “Számít a pénzed!” című könyvét és munkafüzetét, amely megrendelhető Webáruházunkban a KEVE elérhetőségein és megvásárolható a Társaság irodájában. Nemrégiben elkészült és megvásárolható a könyv és munkafüzet online. Ajánljuk a könyvet mindazoknak, akiket érdekel, mit tanít a Biblia pénzről, tulajdonról, sáfárságról. 

A könyvben található ismeretekre építve a Keve Társaság Compass csapata érdeklődő keresztény gyülekezetek, csoportok, közösségek illetve vezetőik részére rendszeresen szervez Compass szemináriumot, képzést, vagy a klasszikus 9 hetes Compass tanulmánysorozatot.

A visszajelzések alapján a tanulmánysorozaton keresztül Isten komoly változást visz véghez a résztvevők hitéletében, anyagi ügyeiben, de még kapcsolataiban is. Ha szeretne rész venni Compass képzéseinken, keressen meg bennünket bizalommal!