A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő "Gerlóczy munkareggelinket" 2020. április 3-án,pénteken 7:30-tól 9 óráig, a megszokottól eltérő módon, online formában tartjuk meg, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk!

Témavezető: Illéssy János


Téma: Használd ki a szinergiát!


Sokunk egyik kedvenc üzleti szerzője, Stephen Covey. Reggeli sorozatunkon híres, „A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása” című könyvének fejezetein megyünk át.

Az 4-6. szokások a csoportos győzelmet célozzák meg – az első hárommal ellentétben, melyeket „egyéni győzelmeknek” nevezünk. Az utolsó csoportos győzelem, a 6. szokás így hangzik: „Használd ki a szinergiát”.

A szinergia görög kifejezés „együtt hatást” jelent. Több tudományba ismert, talán legáltalánosabb definíciója ez: „amikor együttműködő részek eredményessége nagyobb a különálló részek eredményeinek összegénél”. Különös jelentősége van a társadalmi viselkedések terén, így például az üzleti életben is.

Talán az egyik legegyszerűbb példa, hogy két átlagos termetű ember áll egy almafa alatt, melyeken csodás gyümölcsök lógnak, de egyikük sem tudja elérni őket. Hacsak nem veszi az egyik ember a nyakába a másikat, mert akkor mindketten bőven jóllaknak. Az egyéni eredményesség nulla, együttesen 100%.

A szinergia lehetősége nem minden esetben adott, ezért fontos, hogy legyen szemünk annak felismerésére. A szinergiát nem mindenkivel lehet „megjátszani”, ezért ismét csak nagyon fontos, hogy érzelmi/bizalmi bankszámláink egymás iránt legyenek vastagon feltöltve.

A „használd ki a szinergiát” alapelve – ha működhet – kiemelkedő eredményt képes hozni bármilyen társas kapcsolatban.

Segítsék beszélgetésünket a következő kérdések:


• Milyen példákat tudnánk mondani a hétköznapi életben a szinergiára?
• Hogyan ismerhetem fel a szinergia lehetőségét?
• Mik gátolhatnak meg a felismerésben?
• Milyen a szinergiát felismerő és azt megjátszani képes vezető?
• Hogyan és mikor mutatta be ezt az alapelvet Jézus?
Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Beszélgetésünket tehát online tartjuk, jelentkezni az alább található regisztrációs formon lehet. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, csak a csatlakozáshoz előzetesen megküldött linkkel lehetséges.

A Zoom alkalmazás nagyszerű lehetőséget biztosít az online rendezvényekhez. Használata résztvevői oldalról nagyon egyszerű - tulajdonképpen egy előzetesen megküldött link megnyitásával történik a csatlakozás - és teljes mértékben biztonságos. Akár egy mobiltelefon is megfelelő lehet a részvételhez.
A regisztráció elengedhetetlen a csatlakozáshoz, a szükséges linket csak a jelentkezőkkel tudjuk megosztani. Számukra természetesen minden esetben részletes instrukciókat küldünk.

Regisztráció

 

 Szeretettel várjuk!