A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartottuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Jelenleg a reggelik online zajlanak. Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket személyes találkozás esetén választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő "Gerlóczy munkareggelinket" 2020. október 30-án, pénteken 7:30-tól 9 óráig, online formában tartjuk, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk!

 

Témavezető: Illéssy János


Téma:  A vezetés ritmusa

 

 

A legfrissebb Monday Manna-ban – melyet itt olvashat – Jim Langely testvérünk a szünet („Szela”) fontosságáról ír, szerintem nagyon értékesen és figyelemre méltón.

Manapság a járványhelyzetben biztosan sokan érezzük sokszor, hogy szünetre vagyunk „kárhoztatva”. Vagy szünetre vagyunk „áldva”? De jó lenne, ha utóbbit vallhatnánk az egész életünkre, ezen belül vezetésünkre vonatkozóan.

És ha nincs ilyen különleges helyzet, szünetekre akkor is szükség van. Lehetünk ebben tudatosabbak? Ti hogyan csináljátok? A „nagyok” hogyan csinálják? Létezik a vezetésnek ideális „ritmusa”?

Kérjük, olvasd el figyelmesen a jelzett Manna-t, ez lesz beszélgetésünk alapja.

A közös megértést és az interaktív beszélgetést segítő kérdéseink:

1. Hogyan tudjuk kihasználni a kényszer szüneteket (lásd pl. Covid 2. hullám)? Hogy ismerjük fel? Hogy fegyelmezzük magunkat, hogy ezek a napok/órák értékesen teljenek?
2. Szükség van-e „szünetekre (ld. Monday Manna írás)? Ha az élet nem kényszerít rá, hogyan tudjuk magunknak tudatosan megteremteni? Milyen gyakran kellenek? Mire használjuk?
3. Muszáj mindig „dolgoznunk”, tevékenykednünk? Mennyi ebből a jelenlét látszatának fenntartása? Mikor tudjuk, hogy az aktivitásunk nem látszat, hanem feladat?
4. Hogy csinálta Jézus?

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Beszélgetésünket tehát online tartjuk, jelentkezni az alább található regisztrációs formon lehet. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, csak a csatlakozáshoz előzetesen megküldött linkkel lehetséges.

A Zoom alkalmazás nagyszerű lehetőséget biztosít az online rendezvényekhez. Használata résztvevői oldalról nagyon egyszerű - tulajdonképpen egy előzetesen megküldött link megnyitásával történik a csatlakozás - és teljes mértékben biztonságos. Akár egy mobiltelefon is megfelelő lehet a részvételhez.
A regisztráció elengedhetetlen a csatlakozáshoz, a szükséges linket csak a jelentkezőkkel tudjuk megosztani. Számukra természetesen minden esetben részletes instrukciókat küldünk.

Regisztráció

 

 Szeretettel várjuk!